onsdag 14. januar 2009

15 Mnd og jeg kan GÅ!! Jippi!

07.Januar var Elise 15mnd. Og på denne dagen begynte hun å gå skikkelig. Da gikk hun plutselig frem og tilbake over gulvet hele tiden. Så hun har blitt kjempeflink.
På tirsdag var vi på helsestasjonen, tok vaksine og ble målt.
Vaksinen gikk helt fint, ikke noe grining i det hele tatt. Verre var det med veiing. Da skrek hun voldsomt. Da hun til slutt roet seg og vi fikk målt viste vekten 12.4 kg!!! Ja, hun spiser godt! Men i det siste så har hun begynt å bli litt kresen, det er plutselig ikke alt som er like godt.
og så har hun blitt 80 cm lang.

Nå for tiden er det togbanen som er populær. Emil bygger, og så leker de sammen. Elise synes det er kjempegøy med tog, biler, etc. Hun er ikke noe interessert i dukkene som hun har fått. De har uansett Emil tatt. Han passer fint på de på rommet sitt. Der har de fått sin egen seng og blir tatt godt vare på.

Emil christoffer har fått ny pysj og leker drage. Emil synes den var så stilig at jeg måtte ta masse bilder av han.



















2 kommentarer:

Fiona, Sofia og Felix sa...

Så flink du har blitt Elise! Nå gleder vi oss til å se at du går. :) Emil hadde jammen fått seg en stilig pysj. Han ser ut som en ordentlig drage.

Gratulerer med den første kusinen deres! Hun er jammen heldig som har en så flink fetter og kusine som kan leke med henne når hun blir litt større.

Klem!

Marius, Amalie og Daniel. sa...

Hei! Så flink du er blitt til å gå Elise. Det må vi få se snart. Da kan vi løpe etter hverandre! Ellers var det noen tøffe øreklokker du hadde på nyttårsaften Emil. Stilig. Må sees igjen snart. Klem'